پلیس خرم‌آباد سارق طلاجات را با ۲۸۴ گرم طلای مسروقه در کمتر از ۷۲ ساعت دستگیر کرد

پلیس خرم‌آباد سارق طلاجات را با ۲۸۴ گرم طلای مسروقه در کمتر از ۷۲ ساعت دستگیر کرد

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس لرستان از دستگیری یک سارق طلاجات در خرم‌آباد خبر داد. مأموران انتظامی این شهرستان با انجام اقدامات پلیسی، اشراف اطلاعاتی و همکاری مال‌باخته، موفق شدند در کمتر از ۷۲ ساعت متهم را شناسایی و در مخفیگاهش دستگیر کنند. در این عملیات ضربتی، ۲۸۴ گرم طلای مسروقه کشف شد.

جزئیات دستگیری سارق طلاجات در خرم‌آباد؛ عملیات ضربتی و اشراف اطلاعاتی پلیس

بر اساس گزارش مرکز اطلاع‌رسانی پلیس لرستان، به دنبال وقوع یک فقره سرقت طلاجات در خرم‌آباد، مأموران انتظامی با بهره‌گیری از روش‌های نوین پلیسی و همکاری مال‌باخته، موفق شدند در مدت زمان کمتر از ۷۲ ساعت، هویت و مخفیگاه سارق را شناسایی کنند. مأموران با هماهنگی قضائی به مخفیگاه متهم یورش برده و وی را به همراه ۲۸۴ گرم طلای مسروقه دستگیر کردند. متهم پس از تشکیل پرونده، برای رسیدگی قانونی به مراجع قضائی معرفی و با دستور قضائی روانه زندان شد.

پلیس خرم‌آباد سارق طلاجات را با ۲۸۴ گرم طلای مسروقه در کمتر از ۷۲ ساعت دستگیر کرد
پلیس خرم‌آباد سارق طلاجات را با ۲۸۴ گرم طلای مسروقه در کمتر از ۷۲ ساعت دستگیر کرد

دو دستاورد کلیدی پلیس خرم‌آباد در پرونده سرقت طلاجات

  • کشف ۲۸۴ گرم طلای مسروقه و دستگیری متهم در کمتر از ۷۲ ساعت با استفاده از اشراف اطلاعاتی و همکاری شهروندی
  • تأکید بر نقش همکاری شهروندان با پلیس: مرکز اطلاع‌رسانی پلیس لرستان اعلام کرد که سرعت عمل در اعلام به‌موقع جرائم و همکاری مال‌باختگان، نقش مهمی در شناسایی و دستگیری مجرمان دارد.

این عملیات نشان‌دهنده توان بالای پلیس خرم‌آباد در مقابله با سرقت‌های طلاجات و حفظ امنیت اموال شهروندان است. پلیس لرستان تأکید کرد که با جدیت و هوشمندی کامل، امنیت شهروندان را تأمین خواهد کرد و از شهروندان می‌خواهد هرگونه موارد مشکوک را سریعاً به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

مجله خبری چیچک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *