خانه » روزانه » اجتماعی » پلیس نطنز ۷ متهم را دستگیر و ۵۰۰ بسته سیگار قاچاق کشف کرد

پلیس نطنز ۷ متهم را دستگیر و ۵۰۰ بسته سیگار قاچاق کشف کرد

دستگیری ۷ متهم و کشف اموال مسروقه؛۵۰۰ بسته سیگار قاچاق در نطنز کشف شد

فرمانده انتظامی نطنز از اجرای طرح امنیت محله‌محور در این شهرستان و دستگیری هفت متهم خبر داد و گفت: در جریان این طرح، علاوه بر کشف اموال مسروقه و سه دستگاه موتورسیکلت، ۵۰۰ بسته سیگار قاچاق به ارزش ۳۰ میلیون تومان نیز از یک خودروی عبوری کشف شد.

دستگیری ۷ متهم در طرح امنیت محله‌محور نطنز

سرهنگ مهدی حاجی‌بابایی طاهری، فرمانده انتظامی شهرستان نطنز، با اشاره به اجرای طرح امنیت محله‌محور اظهار کرد: این طرح با هدف تقویت امنیت اجتماعی، افزایش احساس امنیت شهروندان و مقابله با جرائم و آسیب‌های اجتماعی، با مشارکت پلیس‌های تخصصی و کلانتری‌های شهرستان اجرا شد.

به گفته وی، در جریان اجرای این طرح دو محکوم متواری و پنج فرد دارای جلب قضایی شناسایی و دستگیر شدند. افراد دستگیرشده پس از تشکیل پرونده برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

کشف موتورسیکلت و اموال مسروقه در یک ساختمان نیمه‌کاره

بخش دیگری از عملیات پلیس نطنز به شناسایی اموال مسروقه اختصاص داشت. مأموران در جریان اجرای طرح موفق شدند سه دستگاه موتورسیکلت و مقادیری اموال مسروقه را از یک ساختمان نیمه‌کاره کشف کنند.

دستگیری ۷ متهم و کشف اموال مسروقه؛۵۰۰ بسته سیگار قاچاق در نطنز کشف شد
دستگیری ۷ متهم و کشف اموال مسروقه؛۵۰۰ بسته سیگار قاچاق در نطنز کشف شد

این عملیات در چارچوب اقدامات انتظامی برای شناسایی اموال سرقتی و برخورد با عوامل مرتبط با جرائم انجام شد.

۵۰۰ بسته سیگار قاچاق در نطنز کشف شد

همزمان با اجرای طرح امنیت محله‌محور، مأموران انتظامی نطنز در اجرای برنامه‌های مقابله با قاچاق کالا، یک محموله سیگار قاچاق را نیز شناسایی کردند.

بر اساس گزارش پلیس، مأموران هنگام کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه خودروی سمند مشکوک شدند و پس از متوقف کردن خودرو، آن را مورد بازرسی قرار دادند.

در جریان بازرسی، ۵۰۰ بسته سیگار قاچاق کشف شد. کارشناسان ارزش این محموله را حدود ۳۰ میلیون تومان برآورد کرده‌اند.

یک نفر در پرونده سیگار قاچاق دستگیر شد

فرمانده انتظامی نطنز اعلام کرد که در ارتباط با کشف این محموله، یک نفر دستگیر شده است.

متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد و رسیدگی به پرونده مطابق روال قانونی ادامه خواهد داشت.

برخورد با خرده‌فروشان مواد مخدر در نطنز

در بخش دیگری از اجرای طرح امنیت محله‌محور، مأموران انتظامی سه نفر معتاد و دو خرده‌فروش مواد مخدر را نیز دستگیر کردند.

به گفته فرمانده انتظامی نطنز، اقدامات قانونی درباره افراد دستگیرشده انجام شده است.

پلیس نطنز بر استمرار طرح‌های امنیتی تأکید کرد

فرمانده انتظامی شهرستان نطنز با تأکید بر ادامه طرح‌های امنیت محله‌محور، مقابله با جرائم و مبارزه با قاچاق کالا را از برنامه‌های مستمر پلیس عنوان کرد.

وی همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک یا فعالیت‌های مجرمانه، موضوع را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

مجله خبری چیچک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *