تیراندازی مرگبار در مدرسهای در فیلیپین؛ ۳ کشته و ۵ زخمی بر جای گذاشت

۳ کشته و ۵ زخمی در تیراندازی مدرسه‌ای در مرکز فیلیپین

پلیس فیلیپین از وقوع یک تیراندازی مدرسهای در شهر تاکلوبان، مرکز این کشور، خبر داد که صبح دوشنبه روی داد و بر اثر آن ۳ نفر جان خود را از دست دادند و ۵ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

به گزارش خبرنگار ما به نقل از شینهوا، این حادثه حدود ساعت ۹ صبح به وقت محلی و در حالی رخ داد که کلاسهای درس در مدرسه در جریان بود و دانشآموزان و معلمان در فضای آموزشی حضور داشتند. فیلمهای منتشرشده در رسانههای اجتماعی، لحظات هراسانگیزی را نشان میدهند که در آن صدای چندین شلیک گلوله در داخل یک کلاس درس به گوش میرسد و دانشآموزان و کادر آموزشی وحشتزده به دنبال پناهگاهی برای حفظ جان خود میگردند.

دستگیری مظنون و انتقال مجروحان به بیمارستان

۳ کشته و ۵ زخمی در تیراندازی مدرسه‌ای در مرکز فیلیپین
۳ کشته و ۵ زخمی در تیراندازی مدرسه‌ای در مرکز فیلیپین

نیروهای امدادی بلافاصله پس از اعلام حادثه در محل حاضر شدند و مجروحان را برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستانهای اطراف منتقل کردند. پلیس فیلیپین اعلام کرد که یک مظنون اندکی پس از تیراندازی در محل حادثه دستگیر شده است، اما تاکنون مقامات انگیزه احتمالی این حمله را فاش نکردهاند و تحقیقات برای تعیین دقیق شرایط پیرامون این تیراندازی در حال انجام است.

فیلیپین و چالش تیراندازیهای مدرسهای

این حادثه بار دیگر نگرانیها را درباره امنیت در مدارس فیلیپین افزایش داده است. اگرچه فیلیپین در مقایسه با برخی کشورها آمار بالایی از تیراندازیهای دستهجمعی ندارد، اما وقوع چنین رویدادهایی در محیطهای آموزشی، همواره با واکنشهای گسترده عمومی و درخواست برای تشدید نظارتهای امنیتی همراه بوده است. مقامات محلی قول دادهاند که با بررسی دقیق ابعاد مختلف این پرونده، از تکرار حوادث مشابه جلوگیری کنند و تدابیر امنیتی در مدارس منطقه را مورد بازنگری قرار دهند.

مجله خبری چیچک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *