دستگیری سارق احشام در شهرستان اردل؛ یک فقره سرقت کشف و متهم به مراجع قضایی معرفی شد

سارق احشام در شهرستان اردل دستگیر شد

فرمانده انتظامی اردل: شهروندان موارد مشکوک را سریعاً به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند

اردل – فرمانده انتظامی شهرستان اردل از دستگیری یک نفر سارق احشام در این شهرستان خبر داد و گفت که مأموران فرماندهی بخش میانکوه در یک عملیات میدانی موفق به شناسایی و دستگیری متهم شدند.

به گزارش خبرنگار ما، حسین بابامیر اظهار کرد: مأموران فرماندهی بخش میانکوه شهرستان اردل در یک عملیات میدانی موفق شدند یک نفر سارق احشام را در سطح حوزه دستگیر و تعداد یک فقره سرقت را کشف کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان اردل تصریح کرد: متهم پس از دستگیری، با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شد تا روند رسیدگی قانونی به اتهامات وی در دادگاه پیگیری شود.

سارق احشام در شهرستان اردل دستگیر شد
سارق احشام در شهرستان اردل دستگیر شد

بابامیر در پایان از شهروندان درخواست کرد: در جهت پیشگیری از سرقت به توصیه‌ها و هشدارهای پلیسی توجه داشته باشند و در صورت اطلاع از هر گونه سرقت یا تردد افراد مشکوک و ناشناس، مراتب را سریعاً با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع‌رسانی کنند.

مجله خبری چیچک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *