محیط‌زیست قزوین سیلی محکمی به شکارچیان غیرمجاز نشان داد

عزم جدی محیط‌زیست قزوین برای مقابله با شکار غیرمجاز

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین از برخورد قاطع با شکار غیرمجاز در مناطق تحت مدیریت این استان خبر داد. در یک عملیات موفق، مأموران با همکاری نیروی انتظامی موفق به شناسایی و دستگیری یک متخلف زیست‌محیطی در منطقه طارم‌سفلی شدند.

عملیات مشترک موفق در منطقه طارم‌سفلی

سیداسدالله هاشمی، مدیرکل حفاظت محیط زیست قزوین، با تأکید بر عزم جدی این مجموعه برای مقابله با تخلفات شکار، جزئیات این دستگیری را تشریح کرد. وی اظهار داشت: «در جریان یک مأموریت مشترک میان محیط‌بانان منطقه طارم‌سفلی و نیروی انتظامی، یکی از متخلفان زیست‌محیطی که قصد شکار غیرمجاز داشت، با هوشیاری نیروهای مستقر شناسایی و دستگیر شد.» هاشمی این موفقیت را حاصل تلاش شبانه‌روزی محیط‌بانان و تعامل مؤثر با نیروی انتظامی دانست.

عزم جدی محیط‌زیست قزوین برای مقابله با شکار غیرمجاز
عزم جدی محیط‌زیست قزوین برای مقابله با شکار غیرمجاز

وی با اشاره به کشف یک قبضه سلاح شکاری قاچاق و مهمات غیرمجاز از متخلف، خاطرنشان کرد که پس از دستگیری، صورت‌جلسه تخلف تنظیم و با دستور مقام قضایی، اقدامات قانونی لازم در خصوص این پرونده انجام شده است. این برخورد قاطع، پیامی روشن برای سایر متخلفان احتمالی است.

اولویت محیط زیست: صیانت از میراث طبیعی برای نسل آینده

هاشمی در بیانات خود هدف اصلی مجموعه تحت مدیریتش را فراتر از برخورد صرف با متخلفان برشمرد. وی تأکید کرد: «هدف مجموعه حفاظت محیط زیست صرفاً برخورد با تخلفات نیست، بلکه صیانت از محیط زیست و گونه‌های ارزشمند حیات‌وحش برای نسل‌های آینده در اولویت قرار دارد.» این نگاه، حفاظت از تنوع زیستی و منابع طبیعی را به عنوان یک «وظیفه ملی و همگانی» معرفی می‌کند که مشارکت و آگاهی عمومی را نیز طلب می‌کند.

منطقه طارم‌سفلی به دلیل دارا بودن زیستگاه‌های متنوع و گونه‌های حیات وحش، همواره در معرض تهدید تخلفات شکار قرار دارد. دستگیری اخیر نشان می‌دهد که گشت‌های مشترک و نظارت مستمر می‌تواند به عنوان یک بازدارنده مؤثر عمل کند. تداوم این روند و تشدید مجازات‌های قانونی برای متخلفان، تنها راه تضمین امنیت برای گونه‌های در معرض تهدید و حفظ تعادل اکولوژیک در این مناطق حساس است. این اقدام، گامی مثبت در مسیر عملی‌سازی شعار «حفاظت، پیش از درمان» در مدیریت زیست‌بوم‌های کشور محسوب می‌شود.

مجله خبری چیچک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *